NAČINI PLAĆANJA
Načini plaćanja

Internet prodavnica GULBOX omogućava sledece načine plaćanja:

Gotovinski pri preuzimanju robe (plaćanje pouzećem-prilikom isporuke) -Plaćanje pouzećem je preporučljivo ako želite da platite robu u trenutku preuzimanja.


Robu koju plaćate prilikom preuzimanja moguće je platiti gotovinom ali robu čija vrednost prelazi 40.000,00rsd nije moguće platiti gotovinom već isključivo uplatom na račun.


Plaćanje uplatom na tekući račun (virmansko plaćanje) -Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu e-mail adresu ćemo poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš tekuci račun, roba će biti poslata na vašu adresu za dostavu.


Sve cene su iskazane u dinarima sa ukljucenim PDV-om. 

Zadržavamo pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Cene su važeće u slučaju plaćanja predviđenim načinima plaćanja i prema uslovima navedenim iznad. 

Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tacni podaci, moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom slučaju, kao i u slučaju da se cena promeni tokom izdavanja porudžbine, prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine i ponuditi mu drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.